Nyheter
Light Insight

Nyheter

 

YOGADAG 6 APRIL 


YOGADAG – Lär dig hitta positionerna

 

Hjärtligt välkommen till dig - helt nybörjare till mer erfaren yogi - som vill fördjupa dig och lära dig mer om de grundläggande fysiska yogapositionerna. Tips och tricks för att upptäcka positionernas djup, placering, modifiering, riktning och energiflöden. Hur hitta in i flödet av en till synes stillastående position? Och varför är denna position bra för mig? Dessa är frågor du kommer att få kunskap om under dagen.
Unna dig en HELDAG för kropp, själ och sinne med skönt morgonflöde för att väckas på bästa sätt, följt av en workshop med de grundläggande, fysiska positionerna inom yoga och utforska dessa på ett lättsamt sätt. Du erbjuds hälsosam och god lunch samt en stärkande färskpressad grön juice som boostar hela din kropp tillsammans med tilltugg, innan vi avrundar dagen med en djupt avslappnande lång yinyogaklass som får dig uppmjukad ända in på bindvävsnivå.

9.00 – 10.30 Yoga – Morgonflow
10.30 – 10.45 Paus med tilltugg
10.45 – 12.00 WS Asanas – Djupdykning i de grundläggande yogapositionerna
12.00 – 13.15 Lunch – god och hälsosam
13.15 – 14.45 WS Asanas – fortsättning
14.45 – 15.15 Paus med färskpressad, grön juice (god och hälsosam även den 😉) och tilltugg
15.15 – 16.30 Yoga - Mjuk yin för djup avslappning

Ingår: Lunch, tilltugg i pauserna och hälsosam juice, WS-häfte. Två yogaklasser á 90 min samt en work shop (WS) á 2 h 45 min.

Plats: Kommunikologcenter Hammarby Sjöstad, Hammarby Fabriksväg 25
Pris: 1490 kr inkl.moms
Bokning: Maila contact@lightinsight.se för att reservera din plats. Först när inbetalning inkommit är din plats bokad. Du får ett bekräftelsemail med kvitto och information.

Hjärtligt välkommen ♥

 

 

Light In Sight

contact@lightinsight.se - 0723-22 96 97

Märta Almegård, Reconnective Healing Foundational Practitioner, The Reconnection-Certified Practitioner

Leg. Logoped

Stockholm, Sweden