Yoga & Pilates
Light Insight

Yoga

~För kropp, själ och tanke~

 

Yoga måndagar kl 17.30 - Kommunikologcenter, Hammarby fabriksväg 25, Hammarby Sjöstad

 

Efter en fantastiskt fin nystart i Hammarby Sjöstad från Bromma i höstas, fortsätter vi nu Yogan i nya lokaler i Sjöstan.

Jag delar med mig av det som gör livet så mycket skönare att leva - Yoga och Pilates!

Hjärtligt välkommen till en medveten och stärkande vår på mattan! // Namasté, Märta

 

"Yoga med Märta är en modern form av yoga (GlobalYoga) gjord för att passa alla. Yogan grundar sig i Hathayogan – en fysiskt dynamisk yoga med mjuka rörelsemönster.

 

Vi går igenom teknik för att lära oss fysiska positioner och rörelser (asanas) samt fördjupa dem, vi utforskar vårt sinne och ökar vår medvetenhet för att uppleva lugn och motverka stress. Allt i samklang med vårt andetag (pranayama) som är grunden i yogan och som får oss förankrade med vår närvaro i nuet. "

 

Alla är välkomna. Hjärtligt välkommen till dig som är ny på yoga och kanske inte vågat prova på förrut. Innehållet anpassas till gruppens deltagare och nivå.

 

START 12 februari, 14 tillfällen, uppehåll 2/4 och 30/4.

 

BOKA din plats genom att maila: contact@lightinsight.se och antingen swisha in din betalning på 0723-22 96 97 eller gör en överföring till 3271 21 95051 (Nordea). Din plats bokas när betalning inkommit. Du får bekräftelse via mail.

 

PRIS

Termin 2750 kr

Dropin 230 kr

 

Hjärtligt välkommen ❤

 

 

 

Allmänt om yoga med Light In Sight

- Yoga i olika former; Hatha yoga, dynamisk yoga, Globalyoga med flow, Yin yoga, lugn yoga med fokus på andning (pranayama) och meditation.

- PT Yoga - Skräddarsydda program för dig, din arbetsplats och företag.

- Andning - dess (naturliga) funktion samt tekniker (Pranayama) kopplat till djupandning, röst och tal, koncentration och avslappning.

- Yoga för alla, vid fysisk och intellektuell funktionsnedsättning,

 

 

Klasser, workshops, privatlektioner och grupper utformas utifrån kunders önskemål och behov. Önskar du förslag på ett upplägg eller har frågor om yogan; hör av dig så hittar vi bästa lösningen för dig/er. Det går bra att boka en privat yogatimme för enskild person eller grupp, exempelvis unna dig en enskild klass där du kan fråga och fördjupa yogan utifrån dina förutsättningar, friskvårdsdag för ert företag, eller en yogatimme för möhippan.

 

För att delta på måndagsklassen skicka ett mail till contact@lightinsight.se för att reservera din plats.

 

"Med yogan som ett lustfyllt och kravlöst verktyg att närma sig kärnan av livet och sig själv, på och utanför yogamattan,"

 

 

Pilates

~Lär dig hitta dina inre bukmuskler~

 

Pilates onsdagar kl 18.00, Hammarby Sjöstad

 

"Pilates med Märta görs på matta, utifrån Primary Series med grund från Josef Pilates. Vi går igenom olika sätt för att hitta in i de inre bukmuskler, hur vi kan aktivera de inre musklerna i coreövningar för att bygga upp oss inifrån och ut.

Pilatestekniken ger en grund för rörelse och träning som är mycket användbar i all övrig form av träning för en gynnsam och skadefri kropp.

Övningarna är uppbyggda stegvis vilket gör att Pilatesen passar alla - nybörjare till mer träningsvana personer. Du arbetar utifrån din egen förmåga, på nivå som passar just dig, med guidning från Märta."

 

För att delta på onsdagsklassen skicka ett mail till contact@lightinsight.se för intresseanmälan.

Light In Sight

contact@lightinsight.se - 0723-22 96 97

Märta Almegård, Reconnective Healing Foundational Practitioner, The Reconnection-Certified Practitioner

Leg. Logoped

Stockholm, Sweden